Seneste nyt
Danske Rederier

Danske Rederier sætter kurs mod Folkemødet

Med et spændende program er Danske Rederier igen at finde på Folkemødet på Bornholm. Fra dækket på Postbåden Peter sætter vi blandt andet fokus på grøn omstilling af skibsfarten og beskyttelsen af lokalmiljøet.

Hvordan omstiller vi den internationale logistikkæde til en grøn fremtid, og vægter flagermus højere end vindmøller, når vi udbygger ener­gi­pro­duk­tion på havet? 

Det er blot nogle af de mange spændende spørgsmål, der vil blive debatteret, når Danske Rederier lægger til kaj på klippeøen med blandt andre A.P. Møller – Mærsk og DFDS. 

”Vi er i dansk skibsfart med helt i front af den grønne omstilling, men vi står over for en enorm opgave med at omstille hele den internationale logistikkæde til en grøn fremtid. Det er ikke noget, vi kan gøre alene i skibsfarten, så derfor glæder jeg mig til debatterne med vigtige partnere,” siger Anne H. Steffensen, adm. Direktør i Danske Rederier    

Cadeler og TotalEnergies arrangerer også debatter på Danske Rederiers scene og traditionen tro vil Søren Pind og Mogens Jensen igen synge for på sømandsviser fredag kl. 18 akkompagneret af Pelle Vogt på Guitar. 

“Det er først rigtigt Folkemøde, når vi fylder kajen med glade tilhørere, der alle synger med på klassikere som “Solskin om bord” og “Alle Sømænd er glade for piger”. Jeg tør godt garantere endnu en folkefest, så kom i god tid, hvis du vil have en plads,” siger Anne H. Steffensen.  

Danske Rederier er igen i år at finde på plads H7 i Allinge havn på Postbåden Peter, hvor også Danske Havne og Danske Maritime har relevante maritime debatter på dækket. 

Det Blå Danmarks deltagelse på Folkemødet er støttet af Den Danske Maritime Fond.