Seneste nyt

Fær­ge­re­de­ri­er­ne genvælger formand Carsten Jensen

Carsten Jensen er på Fær­ge­re­de­ri­er­nes årlige ge­ne­ral­for­sam­ling blevet genvalgt som formand. Formanden vil fortsætte foreningens fokus på den grønne omstilling af de danske færger

Hvert eneste minut går der en færge til eller fra en dansk havn, og de danske færger fragter hvert år over 20 millioner passagerer. Så færgerne står virkelig stærkt i Danmark.

Torsdag eftermiddag genvalgte Fær­ge­re­de­ri­er­ne formand Carsten Jensen – be­sty­rel­ses­for­mand for Molslinjen og adm. direktør i Nordic Ferry Infrastructure til at holde kursen for de danske færger.

”Jeg er naturligvis glad for at være blevet genvalgt som formand og ser meget frem til endnu et år i den danske færgefarts tjeneste,” siger Carsten Jensen.

Også for færgefarten er fremtiden grøn, og færgerederierne er allerede godt i gang med at omstille sig til en grønnere fremtid.
Carsten Jensen, formand for Færgerederierne

”Også for færgefarten er fremtiden grøn, og fær­ge­re­de­ri­er­ne er allerede godt i gang med at omstille sig til en grønnere fremtid. Det er en både nødvendig og spændende udvikling, som kræver et stærkt samarbejde mellem erhverv og stat og politikere. Rederierne investerer i el-færger, men det kræver også, at staten løbende prioriterer midler, som understøtter udviklingen, hvis vi skal nå i mål med færgefartens kli­ma­omstil­ling,” siger Carsten Jensen.

Der var også genvalg til de øvrige be­sty­rel­ses­med­lem­mer, så efter dagens ge­ne­ral­for­sam­ling ser Fær­ge­re­de­ri­er­nes bestyrelse således ud:

Formand: Adm. direktør Carsten Jensen, Nordic Ferry Infrastructure og be­sty­rel­ses­for­mand for Molslinjen.

Næstformand: Adm. direktør Carsten Nørland, Scandlines Danmark

Be­sty­rel­ses­med­lem: Adm. direktør Kristian Durhuus, Molslinjen

Læs mere i Fær­ge­re­de­ri­er­nes Årsberetning her:

Fær­ge­re­de­ri­er­nes Årsberetning 2023 (danishshipping.dk)