Parent'SHIP

De fleste gør sig en masse tanker om arbejdslivet i forbindelse med at gå på barsel, derfor har vi hos De Danske Rederier og WIS valgt at åbne en barselscafé.

Barselscafeen Parent’SHIP er for alle barselstagende mænd og kvinder, som arbejder indenfor shipping, det gælder alle landbaseret stillinger og job til søs.

Cafeen har til formål at opdatere de barselstagende omkring branchen, men også for at give de barselstagende mulighed for at få en mere glidende overgang mellem barsel og arbejdslivet efterfølgende.

Hvor og hvornår:
Parent'SHIP bliver afholdt hver anden måned hos De Danske Rederier, som befinder sig på Amaliegade 33 i København.

Cafeen starter kl. 10.30, hvor der vil være et oplæg kl. 11. Hver café vil være temabaseret og oplæggene varer typisk 1 time, hvorefter der vil være frokost og mulighed for networking. Da oplæggene er tematiseret, er der både mulighed for at blive opdateret på ship­ping­bran­chen og få indspark til, hvordan familieliv og karriere balanceret kan følges ad.

Vi glæder os til at se jer til både bølger og babyer.
Vi håber dette initiativ kan vække interesse hos mange af jer barselstagende, og vi ser meget frem til at se en masse nybagte forældre, i selskab med jeres skønne babyer.

Skulle man have yderligere spørgsmål til cafeen, så er man hjertelig velkommen til at kontakte Angelika Rasmussen tlf. 81888304 eller ara@danishshipping.dk.