Pressemeddelse

Blå barselscafé fortsætter

Danske Rederier og WIS-Denmark vil også fremover tilbyde arrangementer i Det Blå Danmarks barselscafé Parent’SHIP, hvor forældre kan møde hinanden, holde kontakten til branchen og få ny inspiration. 

Der vil også fremover være højt til loftet, plads til babygråd, babyleg, snak om ship­pin­gin­du­stri­en og rig mulighed for at skabe netværk i Det Blå Danmarks barselscafé.   

Parent’SHIP kører nemlig videre efter en toårig succesrig projektperiode.   

”Vi er enormt glade for, at Danske Rederier har taget Barsel Caféen videre og fortsætter programmet. Parent’SHIP er med til at skabe et netværk, hvor man trygt kan dele bekymringer i sin barselstid og samtidigt skabe et netværk inden for branchen med fælles interesser. Derudover giver Parent’SHIP adgang til spændende oplæg fra forskellige organisationer og virksomheder, som er med til at styrke den barselstagende i dagligdagen. Det tilsammen giver et fællesskab, som styrker branchen for forældrene og baby’erne,” siger Zenia Jungling, Vice Chair of WIS-Denmark Board. 

”Det er vigtigt at vedligeholde tilknytningen til både arbejdsplads, branche og netværk, når man er på barsel. Og vi kan se, at barselscaféen efterspørges af både deltagere og virksomheder i ship­ping­bran­chen. Derfor er jeg også meget glad for, at Parent’SHIPs barselscafé nu fortsætter,” siger Anne Windfeldt Trolle, direktør for Arbejdsmarked, Rekruttering og Uddannelse i Danske Rederier.   

Det er vigtigt at vedligeholde tilknytningen til både arbejdsplads, branche og netværk, når man er på barsel. Og vi kan se, at barselscaféen efterspørges af både deltagere og virksomheder i shippingbranchen
Anne Windfeldt Trolle, direktør for Arbejdsmarked, Rekruttering og Uddannelse i Danske Rederier 

Siden 2021 har der været afholdt arrangementer i Parent’SHIP barselscaféen. Parent’SHIP bliver nu et fast tilbud til barselstagende i ship­ping­bran­chen fra Danske Rederier og WIS-Denmark. Hver gang er det et spændende og inspirerende oplæg.   

”Parent’SHIP’s arrangementer har været en stor succes. Og har været med til at sikre deltagerne større tilknytning til ship­pin­gin­du­stri­en under barsel og gjort det lettere at vende tilbage til karrieren igen efter endt barsel. Det er en vigtig prioritet for Danske Rederier at tiltrække flere kvinder til ship­pin­gin­du­stri­en og så er det selvfølgelig helt oplagt, at vi også har gode tilbud under bar­sels­pe­ri­o­den,” siger Anne Windfeldt Trolle.   

Alle med tilknytning til ship­pin­gin­du­stri­en er velkomne – om du er mor, far eller med-forældre og ønsker nye vinkler på familie- og arbejdslivet.   

Tilmeld dig de næste barselcafeer her: https://danishshipping.nemtilmeld.dk/700/