Seneste nyt
Danske Rederier

Nye på broen i Danske Rederiers bestyrelse

Tina Revsbech fra Maersk Tankers, og Mads Peter Zacho fra Navigator Gas er nye medlemmer af Danske Rederiers bestyrelse. De afløser Lars Hjort Simonsen fra M.H. Simonsen og Christian M. Ingerslev fra Maersk Supply Service.

På Danske Rederiers ge­ne­ral­for­sam­ling var der enstemmig opbakning til, at Tina Revsbech og Mads Peter Zacho skal afløse Lars Hjort Simonsen og Christian M. Ingerslev i bestyrelsen. 

Tina Revsbech har siden 2023 været CEO i Maersk Tankers. Mads Peter Zacho er CEO i Navigator Gas. Det har han været siden 2022. Begge de nye be­sty­rel­ses­med­lem­mer har lange og flotte karrierer i shipping bag sig. 

Stort tillykke til Tina Revsbech og Mads Peter Zacho med valget til Danske Rederiers bestyrelse. Jeg ser meget frem til samarbejdet. Det er to meget dygtige personer, som vi nu får med ombord
Torben Carlsen, CEO i DFDS og formand for Danske Rederier

”Stort tillykke til Tina Revsbech og Mads Peter Zacho med valget til Danske Rederiers bestyrelse. Jeg ser meget frem til samarbejdet. Det er to meget dygtige personer, som vi nu får med ombord. Samtidig vil jeg gerne sige stor tak til de to afgående medlemmer Lars Hjort Simonsen og Christian M. Ingerslev, som begge har ydet en meget stor indsats i bestyrelsen gennem mange år. Det har været meget værdsat,” siger Torben Carlsen, CEO i DFDS og formand for Danske Rederier. 

De to nye be­sty­rel­ses­med­lem­mer blev fejret på scenen til Danske Rederiers Årsdag, hvor be­sty­rel­ses­for­mand Torben Carlsen bød dem velkommen i bestyrelsen med blomster. 

På samme scene vil H.M. Kongen senere i dag overrække Danske Rederiers Søfartspris 2024. 

Danske Rederiers bestyrelse ser således ud som følger:

Torben Carlsen, DFDS A/S (Formand) 

Caroline Pontoppidan, A.P. Møller - Mærsk (Næstformand) 

Jacob Meldgaard, TORM A/S  

Jan Rindbo, D/S Norden A/S 

Peter Lytzen, ESVAGT A/S 

Thorsten Jalk, ZITON A/S 

Tina Revsbech, Maersk Tankers 

Mads Peter Zacho, Navigator Gas